Filosofi og Mission

Hos COOHÉ er vi overbeviste om, at urter og planter forbinder os med naturens ånd. Hver en plante, hvert et blad og hvert et græsstrå indeholder en unik, naturlig styrke og energi, der er som designet til at nære vores hud.

Vi stræber altid efter at fremvise denne overbevisning gennem vores produkter. COOHÉ holder stolt fast i traditionelle, orientalsk traditioner for hudpleje, sammen med skandinaviske traditioner for kvalitet, enkelhed og effektivt design. Ved at anvende denne unikke kombination, udvikler vi naturlige hudplejeprodukter, produceret med de reneste ingredienser og naturens egne, rå materialer.

“Din sundhed og dit velbefindende ligger os altid på sinde”

  • Vi er dedikerede til at tilbyde produkter, der kan gendanne og forbedre din huds ungdommelighed med beviste, synlige resultater. Produkter, der er naturlige, sikre og milde nok til at kunne blive brugt på selv den mest følsomme hud.
  • Vi kombinerer traditioner indenfor helse og velvære, fornøjelse og skønhed med moderne hudplejeteknologier for at design produkter, der gør din hud sundere, smukkere og mere modstandsdygtig over for vind og vejr.

“Vi bruger kun naturlige, botaniske ingredienser og naturens egne råmaterialer"

  • Vi leder altid efter de reneste, fineste botaniske ingredienser, og råmateriale fra regioner over hele verden. Vi besøger ofte vores leverandører, og holder tæt kontakt med dem året rundt, for at sikre at vores produkter altid er sikre, rene og effektive.
  • Vi fokuserer på at bruge velafprøvede, aktive botaniske ingredienser, testet for sikkerhed og virkning.
  • Vores produkter er udviklet til at være milde i brug for selv den mest følsomme hud. Produkterne indeholder ikke kunstige farvestoffer, animalske biprodukter eller ingredienser, der kan være hårde ved huden.
  • Vi tester ikke vores produkter eller ingredienser på dyr, og vi samarbejder ikke med leverandører, der tester vores produkter eller vores produkters ingredienser på dyr.

Vores mission

Vores mission er at dele naturens positive energi, og en veletableret tradition for helse og velvære, gennem sikre og effektive måder til at forbedre din huds naturlige skønhed.