COOHÉ - BRAND STORY

Naturens planter kan gøre underværker for vores velvære og vores sundhed. Det forstod COOHÉs stifter Ai Fang Hansen allerede som lille pige i Kina. Hun voksede op i en familie, hvor de naturlige urter spillede en markant rolle i det daglige, både i kosten, som naturlægemiddel og som naturens egne hudprodukter. Ais mor lærte hende at forstå og påskønne urteplanternes energi og helbredende kræfter, og den indsigt og inspiration, Ai fik med sig hjemmefra, har hun bygget videre på hele livet. Det skulle vise sig at være meget værdifuldt, da hun som voksen rejste fra Kina til Danmark.

Ai flyttede her til landet, da hun blev  gift med en dansk landmand. Hun rejste fra Kina og den natur, hun var vokset op med, men hun lagde hverken den eller familiens traditioner helt bag sig, da hun begyndte at gå på opdagelse i danskernes natur, traditioner og værdier. Med i bagagen havde hun nemlig sin viden om, og passion for, de naturlige urters kunnen.

Det er et stort og spændende skridt at flytte så langt hjemmefra. Danmark har en anden kultur, og ikke mindst, et andet klima. Første gang Ai oplevede den kolde, tørre og blæsende, danske vinter blev også første gang, hun oplevede problemer med sin hud.

I Asien er ansigtsmasker meget populære, og en del af enhver piges daglige skønhedsrutine. Så Ai gav sig til at lede efter et tilsvarende produkt, der kunne hjælpe hende i hendes nye hjemlands klima. Ansigtsmasken skulle selvfølgelig være skabt med naturlige ingredienser, som dem, hun altid havde haft glæde af. Men til sin store overraskelse kunne Ai ikke finde noget her, hun selv ville bruge.

Det blev startskuddet til COOHÉ. 

COOHÉ er inspireret af alt det, Ai fra en tidlig alder har lært af hendes mor om naturens simple, men effektive ingredienser, kombineret med den tradition for kvalitet og enkelhed, som Ai har mødt gennem årene i Danmark. Ideologien er lige så lige til og virkningsfuld som produkterne. Omdrejningspunktet er altid den naturlige skønhed, harmoni og velvære i hverdagen, uanset hvordan vejret så ellers opfører sig.

Det første COOHÉ produkt blev selvfølgelig ansigtsmasken, Ai selv havde ledt efter.

 

Founder Ai Fang