OM OS

Historien Bag COOHÉ

Mit navn er Ai og jeg er grundlæggeren af Coohe.

Jeg er født og opvokset i Kina, og flyttede til Danmark i 2006. Jeg bor sammen med min mand og 2 børn på en anden generations gård i en lille smuk by Jægerspris.

Med mange års erfaringer inden for skønhedsindustrien og drevet af en passion for at skabe effektiv og sund hudpleje ved hjælp af de mest luksuriøse ingredienser uden kompromis, grundlagde jeg COOHE.

Jeg er opvokset op med kinesisk urte sundhedspleje og madkultur. Urterne har altid været en del af min barndom. Allerede som barn var jeg meget inspireret af min mor, som var en inspirerende fortaler for brugen af naturlige urter. Vores familie brugte da også urter som både medicin, i madlavningen og i vores egne urteopskrifter.

Traditionen er blevet givet videre fra generation til generation, og forståelsen for, hvordan man anvender urterne i opskrifter, er med tiden blevet til den viden, der ligger bag en lang tradition for sundhed og velvære.

Jeg er overbevist om, at urternes essens eller energi, såvel som planters næringsstoffer og naturlige fytokemikalier ræsonnerer perfekt med vores kroppes velvære. Naturen giver os en uendelig mængde af kombinationer af aktive midler, der på én gang er både komplekse og simple. Ingredienserne har mange egenskaber, der kan anvendes til den bedste hudpleje, man kan tænke sig. Samtidig bevares den naturlige, helbredende energi fra planteverden, der er et essentielt element for vores vitalitet og skønhed.

Jeg tror på en holistisk tilgang til hudpleje, og at vores kost, livsstil og tankegang spiller den største rolle for vores huds sundhed. Et afbalanceret sind, krop og ånd er en integreret del af vores generelle velvære, og at omfavne en ren, giftfri livsstil er nøglen til at se og føle sig bedst!

Ved at kombinere kinesiske traditioner for sundhed, velvære, selvpleje, fornøjelse og skandinaviske skønhedstraditioner for kvalitet, enkelhed samt bæredygtighedssind, er Coohé dedikeret til at skabe renere, naturlige og effektive hudplejeprodukter til dig!

Ai Fang / Stifter  af Coohé

 

Vores Filosofi

COOHÉ holder stolt fast i traditionelle, orientalsk traditioner for hudpleje, sammen med skandinaviske traditioner for kvalitet, enkelhed og effektivt design. Ved at anvende denne unikke kombination, udvikler vi naturlige hudplejeprodukter, produceret med de reneste ingredienser og naturens egne, rå materialer.

“Din sundhed og dit velbefindende ligger os altid på sinde”

  • Vi er dedikerede til at tilbyde produkter, der kan gendanne og forbedre din huds ungdommelighed med beviste, synlige resultater. Produkter, der er naturlige, sikre og milde nok til at kunne blive brugt på selv den mest følsomme hud.
  • Vi kombinerer traditioner indenfor helse og velvære, fornøjelse og skønhed med moderne hudplejeteknologier for at design produkter, der gør din hud sundere, smukkere og skaber balance i hud, sind og krop.

“Vi bruger kun naturlige, botaniske ingredienser og naturens egne råmaterialer"

  • Vi leder altid efter de reneste, fineste botaniske ingredienser, og råmateriale fra regioner over hele verden. Vi besøger ofte vores leverandører, og holder tæt kontakt med dem året rundt, for at sikre at vores produkter altid er sikre, rene og effektive.
  • Vi fokuserer på at bruge velafprøvede, aktive botaniske ingredienser, testet for sikkerhed og virkning.
  • Vores produkter er udviklet til at være milde i brug for selv den mest følsomme hud. Produkterne indeholder ikke kunstige farvestoffer, animalske biprodukter eller ingredienser, der kan være hårde ved huden.
  • Vi tester ikke vores produkter eller ingredienser på dyr, og vi samarbejder ikke med leverandører, der tester vores produkter eller vores produkters ingredienser på dyr.