COOHÉ - BRAND STORY

Historien Bag COOHÉ

Mit navn er Ai og jeg er grundlæggeren af Coohe.

Jeg er født og opvokset i Kina, og flyttede til Danmark i 2006. Jeg bor sammen med min mand og 2 børn på en anden generations gård i en lille smuk by Jægerspris.

Med mange års erfaringer inden for skønhedsindustrien og drevet af en passion for at skabe effektiv og sund hudpleje ved hjælp af de mest luksuriøse ingredienser uden kompromis, grundlagde jeg COOHE.

Jeg er opvokset op med kinesisk urte sundhedspleje og madkultur. Urterne har altid været en del af min barndom. Allerede som barn var jeg meget inspireret af min mor, som var en inspirerende fortaler for brugen af naturlige urter. Vores familie brugte da også urter som både medicin, i madlavningen og i vores egne urteopskrifter.

Traditionen er blevet givet videre fra generation til generation, og forståelsen for, hvordan man anvender urterne i opskrifter, er med tiden blevet til den viden, der ligger bag en lang tradition for sundhed og velvære.

Jeg er overbevist om, at urternes essens eller energi, såvel som planters næringsstoffer og naturlige fytokemikalier ræsonnerer perfekt med vores kroppes velvære. Naturen giver os en uendelig mængde af kombinationer af aktive midler, der på én gang er både komplekse og simple. Ingredienserne har mange egenskaber, der kan anvendes til den bedste hudpleje, man kan tænke sig. Samtidig bevares den naturlige, helbredende energi fra planteverden, der er et essentielt element for vores vitalitet og skønhed.

Hos Coohe tror vi på en holistisk tilgang til hudpleje, og at vores kost, livsstil og tankegang spiller en afgørende rolle for vores hudens sundhed. Et afbalanceret sind, krop og ånd er essentielle for vores generelle velvære,og at omfavne en ren, giftfri livsstil er nøglen til at se og føle sig bedst!

Ved at kombinere kinesiske traditioner for sundhed, velvære, selvpleje, fornøjelse og skandinaviske skønhedstraditioner for kvalitet, enkelhed samt bæredygtighedssind, er Coohé dedikeret til at skabe renere, naturlige og effektive hudplejeprodukter til dig!

Ai Fang / Stifter  af Coohé