Historien Bag Roseserie

Vi er stolte af at dele vores rejse og historien bag vores nye hudplejelinje med roser med jer!

For fire år siden begav vores grundlægger, Ai, sig ud på en rejse til Bulgarien for at finde de fineste økologiske ingredienser til COOHE's ansigtsmaske-serie. Lidt vidste hun, at rejsen ville føre hende på en transformerende oplevelse, der dybt øgede hendes værdsættelse for bæredygtige og økologiske landbrugspraksisser.

Det var en uforglemmelig oplevelse for hende at møde de lokale urtebønder, der viste hende rundt på deres urtefelter og delte deres viden om omhyggelig dyrkning af urter uden brug af kemikalier eller pesticider, men derimod ved at anvende naturlige metoder for at holde planterne sunde og stærke. At overvære hele processen fra blomst til destillation af rosenvand og ekstraktion af rosenolie var fantastisk.

Det var der, Ai opdagede de utrolige fordele ved bulgarsk rosenvand og rosenolie. Frisk rose er fyldt med rige vitaminer, mineraler og antioxidanter. Det er blevet anvendt i århundreder inden for traditionel medicin og hudpleje på grund af sine fugtgivende, beroligende og antiinflammatoriske egenskaber.

Over årene er vi vendt tilbage til Bulgarien flere gange, og hver besøg gav en ny mulighed for at lære mere om de lokale urter og deres unikke egenskaber. At overvære urtebøndernes bæredygtige og økologiske landbrugspraksis var en øjenåbnende oplevelse for os, og vi har fået en dyb respekt for deres håndværk og engagement i etisk og miljøvenligt landbrug.

Denne oplevelse var drivkraften bag vores endelige beslutning om at skabe en hudplejelinje, der er formuleret med de bedste og fineste roseingredienser. Flertallet af de urteingredienser, der anvendes i vores hudplejeprodukter, kommer fra de lokale økologiske gårde i Bulgarien, herunder roser, lavendel, kamille, hyben og melissa blade.

Fra vores milde skumrensere til vores fugtgivende cremer og olie-balm maske, er hver produkt specielt formuleret til at trænge dybt ind i huden og efterlade den med en strålende, sund og ungdommelig udseende.

Hos COOHE tror vi på, at naturlige og enkle ingredienser er nøglen til en sundere, mere afbalanceret og strålende hud. Vi er dybt taknemmelige for den rejse, der har ført os hertil. Med hver krukke COOHE-skincare deler vi en del af denne rejse, historien om landmændene og urterne, de dyrker, og den passion, der driver os til at skabe de mest effektive og naturlige hudplejeprodukter til vores kunder.