RITUAL UNIVERSE

Ritual Universe-konceptet handler om at genopdage den holistiske helbredende kraft i naturen, som giver os mulighed for at finde balance og vitalitet i vores dagligdag gennem aromaterapi.

'MOMENT' er vores helt nye serie af æteriske olier til aromaterapi, der afspejler vores dedikation til at skabe produkter, der ikke kun fremmer skønhedspleje og holistisk velvære, men også forbedrer dine daglige ritualer.

Hver blanding af æterisk olie er omhyggeligt sammensat af en professionel fransk parfumeur for at give en unik sanseoplevelse, der er nøje designet til at forbedre dine øjeblikke af selvpleje og ro.

Gennem samarbejde med vores partnere udvælger Coohe en række lækre produkter, der harmonerer perfekt med COOHE's kerneværdier inden for hudpleje, velvære, kvalitet og omtanke.

Vi er glade for at annoncere vores samarbejde med MAILA HOME, et unikt multi-brand inden for boliginteriør fra Kina. MAILA HOME har til formål at genoplive de følelsesmæssige forbindelser til naturen gennem dufte, kunsthåndværk og at genskabe forholdet mellem mennesker og naturen. De stræber efter at fremme et interaktivt forhold mellem enkeltpersoner og naturen og udnytte den beroligende kraft fra den naturlige verden.